Zasebnost in piškotki

Uporaba piškotkov na spletnem mestu servis-zupancic.si

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Spletno mesto uporablja piškotke za normalno delovanje spletne strani in za brezosebno statistiko obiska spletne strani. S piškotki vas ne moremo osebno prepoznati. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Ime piškotka Namen piškotka Čas trajanja
hikashop_cart_id piškotek je namenjen pravilnemu delovanju spletne strani (košarica) do konca seje
hikashop_cart_session_id piškotek je namenjen pravilnemu delovanju (košarica)  do konca seje
     

Če ne želite, da na vašo napravo shranjujemo piškotke, lahko nastavitve spremenite v vašem brskalniku.

Upravljavec spletnega mesta servis-zupancic.si in vseh podatkov, povezanih z njim, je:

SERVIS ZUPANČIČ
Mitja Zupančič s.p.
Dolenje Karteljevo 31
8000 Novo mesto

 

Zasebnost

Obdelava osebnih podatkov

Upravljavec obdeluje osebne podatke uporabnikov spletnega mesta, naročnikov storitev in posameznikov, pravnih oseb, s katerimi poslovno sodeluje. Pravni pogoji opredeljujejo obdelavo osebnih podatkov posameznikov, ki so s podjetjem sklenili pogodbo oziroma naročili storitev ali so na podlagi pobude posameznika z njim v fazi pogajanj za sklenitev pogodbe, če je obdelava osebnih podatkov potrebna in primerna za izvedbo pogajanj za sklenitev pogodbe oziroma naročilo ali za izpolnjevanje pogodbe.

Vrste osebnih podatkov

Upravljavec lahko obdeluje sledeče osebne podatke

  1. ime in priimek uporabnika
  2. elektronski naslov uporabnika
  3. naslov
  4. telefonsko številko uporabnika
  5. druge osebne podatke, za katere ima privolitev ali zakonsko podlago.

Namen zbiranja osebnih podatkov

Upravljavec primarno zbira osebne podatke za namene opravljanja storitev, ki jih ponuja. Tako pridobljene osebne podatke hrani v zbirki osebnih podatkov za čas opravljanja dogovorjenih storitev.

Osebna privolitev posameznika

Upravljavec zagotavlja možnost osebne privolitve uporabnika, kjer je to potrebno, brez vnaprej izpolnjenega potrditvenega okenca. Osebna privolitev uporabnika je njegova prostovoljna izjava volje, da se lahko njegovi osebni podatki obdelujejo za določen namen, in je dana na podlagi informacij, ki mu jih zagotavlja upravljavec.

Neposredno trženje

Za namene neposrednega trženja lahko upravljavec uporablja le naslednje osebne podatke: osebno ime, telefonsko številko in naslov elektronske pošte. Na podlagi osebne privolitve lahko upravljavec obdeluje tudi druge osebne podatke, občutljive osebne podatke pa le, če ima za to osebno privolitev uporabnika, ki je izrecna in praviloma pisna. V primeru, da bi upravljavec nameraval posredovati osebne podatke uporabnikov drugim upravljavcem osebnih podatkov za namene neposrednega trženja ali pogodbenim obdelovalcem, je zavezan obvestiti uporabnika in pred posredovanjem osebnih podatkov pridobiti njegovo pisno privolitev. Obvestilo uporabniku o nameravanem posredovanju osebnih podatkov mora vsebovati informacijo, katere podatke namerava posredovati, kam in za kakšen namen. Stroške obvestila krije upravljavec.

Pravica do izvzetja

Uporabnik lahko kadarkoli pisno, z obvestilom preko elektronske pošte ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljavec trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljavec je zavezan, da pri vsaki obliki neposrednega trženja uporabniku omogoči, da z obvestilom preko elektronske pošte izpolni pravico do izvzetja, ki mu jo zagotavlja zakonodaja.

Profiliranje uporabnikov

Upravljavec lahko profilira uporabnike spletne strani, vendar pri profiliranju uporabnikov ne shranjuje in obdeluje osebnih podatkov uporabnika. Upravljavec oblikuje profile uporabnikov in jih obdeluje v brezosebni obliki za namene statistike in tržnih analiz.

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Upravljavec ne posreduje osebnih podatkov uporabnikov tretjim osebam, razen če ima za to pisno soglasje uporabnika. Upravljavec lahko posreduje osebne podatke uporabnikov v primeru kazenskih in civilnih postopkov v obsegu, kot ga določa zakonodaja.


Natisni